Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, trend, svetlomodrá)

Značka Han prináša efektívneho pomocníka na odkladanie potrebných materiálov vo formáte A4 - listovú zásuvku. Zásuvka má hranatý tvar. Vyrobená je z kvalitných nepriehľadných materiálov. Ide o klasickú a trendy zásuvku v svetlomodrej farbe.

2,30 €s DPH
1,92 €bez DPH
U dodávateľa 4 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 4012473112766

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, trend, svetlomodrá)

Stohovateľná listová zásuvka formátu A4 od značky Han je praktickým a efektívnym riešením pre organizáciu vašich dokumentov. 

S jej zadnými zarážkami umožňuje stohovať odkladacie mapy aj stupňovito dozadu, čo znamená, že môžete ľahko pristupovať k vašim dokumentom podľa potreby. 

Je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť. Svetlomodrá farba dodáva vašemu pracovnému prostrediu sviežosť a štýlový vzhľad, zároveň sa ľahko ladi s rôznymi interiérovými štýlmi. 

Táto stohovateľná listová zásuvka je ideálnym doplnkom pre vašu kanceláriu alebo domáci pracovný stôl, umožňujúc vám udržať vaše dokumenty dobre usporiadané a ľahko dostupné.

Formát: A4 

Značka: Han

Farba: Modrá

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaHan
TypPlastová
FarbaModrá
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou