Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Rodina

Darčeky pre 10 ročné dievčatá: 7+ tipov, čím vyčariť radosť v jej tvári

torta pre 10 ročné dievča

Desiate narodeniny vašej dcérky, vnučky či netere si zaslúžia oslavu i originálne prekvapenie. Čím rozžiariť jej oči? Pripravili sme pre vás niekoľko tipov na darčeky od kreatívnych a edukačných cez elektroniku až po produkty pre malé parádnice.


Ako vybrať darčeky pre dievčatá?


Pri výbere darčeka vás môžu inšpirovať jej záľuby a záujmy, nezabúdajte však aj na bezpečnosť a praktickosť darčeka. My vám prinášame sedem inšpirácií, ktoré ju určite potešia.


1. Popisovače na textil, kov či papier


Rada si kreslí, myľuje, vymýšľa? S popisovačmi na textil alebo popisovačmi na dekorovanie materiálov ako papier, kov či dokonca kameň sa môže vyšantiť dosýtosti. Vytvárať vlastné návrhy tričiek, skrášliť si fľašu na vodu či fotorámik.


V ponuke nájdete popisovače rôznych farieb a hrúbok a využití.


2. Kreatívne notesy

dievča ktoré si kreslí na posteli

Originálnym darčekom môže byť škrabací notes. Že ste ešte o takom nepočuli? Dieťa si pomocou priloženého škrabacieho pera v zošite môže vytvárať množstvo obrázkov. Kreatívne zošity sú výbornou voľbou pre dievčatá, ktoré radi kreslia či píšu.


Popozerajte sa aj po zošitoch pre kreslenie komiksov, písanie príbehov či iné kreatívne aktivity.


3. Hračky na rozvíjanie zručností


Hračky ako napríklad modelovacia hlina, korálky na navliekanie či stavebnice deti zabavia, a navyše podporujú motorické zručnosti a trpezlivosť. 


4. Hry pre logické myslenie


Hry ako sudoku, krížovky, rébusy či logické hádanky podporujú logické myslenie. Zábavnou formou prispievajú k rozvoju dôležitých zručnosti, ako je logika, postreh a dedukcia.


5. Tablet či notebook


Elektronika v zdravej miere môže pre deti užitočná. Nielenže sa ju naučia ovládať už v skorom veku, ale existuje množstvo edukačných aplikácií a hier, prostredníctvom ktorých sa môžu deti učiť hrou.


Ak chcete ísť ešte o krok ďalej, zvažte aj kúpu lacnejšieho notebooku, na ktorom si môže pozerať filmy, počúvať hudbu, hrať hry a dokonca si na ňom robiť školské úlohy.


6. Športové potreby


Živé 10-ročné dievčatká milujú korčule, bicyklovanie a pohyb vonku. Výber kvalitných športových doplnkov, ako sú prilba, chrániče a športové oblečenie, je skvelým darčekom. Ak sa zaujíma o nejaký šport, môžete jej kúpiť potrebnú výstroj, napríklad loptu, sieť, či iné potreby. 


7. Kozmetika pre malé slečny

kozmetika pre 10 ročné dievča

Každá malá parádnica rada skúša maminu kozmetiku, čo tak jej zaobstarať prvú vlastnú, samozrejme, určenú pre deti? Napríklad balzam na pery s chuťou višní, ktorý navyše chráni pery pred vysušením vetrom, farbu na líčka alebo detský lak na nechty. Tieto výrobky sú dermatologicky testované a neobsahujú škodlivé látky. Okrem toho, že jej doprajú pocit dospelosti, naučia ju aj správnu starostlivosť o pleť.


Prajeme vám narodeninovú oslavu plnú radosti, smiechu a krásnych spoločných momentov.

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou