Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Rodina

Oslávte Deň detí naplno: Objavte najlepšie darčeky a aktivity na Deň detí

inšpirácie na darčeky na deň detí

Deň detí sa blíži a s ním aj dôležitá otázka - čím tento rok potešiť svoje ratolesti? Máme pre vás inšpiráciu na darčeky, aktivity aj hry, s ktorými 1. jún premeníte na nezabudnuteľný zážitok. 


5 nápadov na darčeky na Deň detí


Bábiky, autíčka, stavebnice a mnoho iného. Vytúženú hračku môžete svojmu dieťaťu dopriať práve v jeho deň.


1. Stavebnice Lego


Darujte deťom hračky, ktoré podporujú ich kreativitu a predstavivosť. Lego City, Lego Friends alebo Lego Duplo sú vhodné pre rôzne vekové kategórie. Lego City ponúka sadu hasičov a policajných áut, kde si deti môžu vytvoriť vlastné projekty. 

Ak máte viac detí, môžete im kúpiť stavebnice, pri ktorých môžu spolupracovať.


2. Kolobežka pre nové zážitky


Po tomto dopravnom prostriedku túži azda každé dieťa. Kolobežka Hasbro Dreamer My Little Pony očarí rozprávkovým motívom a rodičov poteší svojou bezpečnosťou. Model Dreamer má protišmykovú dosku, nožnú brzdu a mäkké rukoväte. 


Nastaviteľná výška riadidiel umožňuje nastaviť správnu výšku pre výšku vášho dieťaťa.


3. Interaktívna knižka


Učte sa hravou formou. Knižka Kto sa to tu schováva? NA DVORE je krásnym dobrodužstvom, v ktorom deti objavujú zvieratká na dvore. Otváraním malých okienok si cvičia jemnú motoriku a popritom sa dozvedia zaujímavé informácie o hospodárskych zvieratách.

deň detí a darček s interaktívnou knihou

4. Autíčko na diaľkové ovládanie


Zahrajte sa doma na parádne preteky s terénnym autíčkom na diaľkové ovládanie. RC Bulan jazdí rýchlosťou 8 až 12 km/h  a ovládať ho môžete až do diaľky 50 m. Je vhodné pre deti od 6 rokov.


5. Látková štýlová bábika


Túži vaša ratolesť po bábike? Sophia z obľúbenej série Sweet Sisters je látková bábika, ktorá dokáže stát, sedieť a meniť polohy podľa želania. Kvalitné vlasy na hlave bábiky môže vaša malá parádnica česať, kulmovať či žehliť. K bábikám je možné dokupovať rôzne druhy oblečenia. 


Najlepšie aktivity na Deň detí


Dobrodružstvo v prírode, v záhrade alebo priamo pred vaším domom? Vyberte ako darček spoločný rodinný zážitok, na ktorý budete spomínať ešte dlho. Spoločne strávený čas je ten najkrajší darček.


1. Trampolína alebo hojdačka do záhrady


Ak máte miesto, trampolína či hojdačka sú skvelé darčeky, ktoré budú deťom robiť radosť po celé leto. Deti sa môžu hrať, skákať, šmýkať a vyblázniť sa do sýtosti. Ak nemáte kam trampolínu umiestniť, navštívte niektoré z trampolínových centier, kde si deti môžu vyskákať ostošesť.


darovaná trampolína na deň detí

2. Návšteva kúpaliska či aquaparku


Plávanie, šmýkanie sa po toboganoch a šantenie v bazénoch poteší každé dieťa. Ak je váš potomok vodný živel, prekvapte ho detským bazénom na doma, v ktorom si môže prísť na svoje každý deň, stačí slnečné počasie. Bazén Bestway je navyše zdobený realistickou potlačou morských rybiek. 


3. Hurá na kolieskové korčule 


Vyberte sa na hrádzu a strávte s deťmi aktívny deň na kolieskových korčuliach, ktorý zakončíte napríklad zmrzlinou. Ak ešte vaše deti korčule nevlastnia, je ideálne príležitosť im jedny zaobstarať a naučiť ich novému druhu zábavy, pri ktorej budú mať dostatok pohybu. 

stanovanie na deň detí

4. Stanovačka pre celú partiu


Stanovačka je skvelou aktivitou, ktorá prináša nielen množstvo zábavy, ale aj nezabudnuteľné zážitky. Dohodnite sa viacero rodín, viacero detí a postavte si stany. Môžete spoločne zbierať drevo na opekačku, objavovať okolie, hrať sa rôzne hry a spoznávať základy prežitia v prírode.


Okrem toho sa deti môžu naučiť niečo o dôležitosti ochrany životného prostredia a tímovej spolupráce. A ak sa im stanovačka zapáči, jeden stan môžete zadovážiť aj na doma – postavíte ho v záhrade a dokonca i v izbe.


5. Filmový maratón


Ak počasie vonku nepraje, filmový maratón je skvelou voľbou. Pustite im ich obľúbené rozprávky alebo filmy a pripravte občerstvenie v podobe popcornu, chipsov, koláčikov a ovocia. Môžete im pripraviť aj tematické poháre s nápojmi a pokrývky hlavy v štýle filmu, aby ste umocnili zážitok.


Spoločenské a športové hry na Deň detí


Pri týchto hrách sa budú deti zabávať celé hodiny. Ponúknite im trochu zábavy a kreativity, ktorá ich bude motivovať k spolupráci a bude podporovať ich fantáziu.


1. Klasické spoločenské hry


Hry ako Človeče, nehnevaj sa!, Dáma, Mlyn a 97 ďalších nájdete v krabici s názvom 100 spoločenských hier. O program máte postarané na mnoho dní a večerov.


spoločenské hry na deň detí

Ak by sa vám sto hier málilo, krok vedľa určite nespravíte hrami ako Activity, Scrabble, Twister či UNO, ktoré sú vhodné pre deti aj dospelých. Pri hraní hier sa deti naučia rešpektovať pravidlá, čakať na svoj ťah a zvládať prehry.


2. Origiálne únikovky


Poznáte únikové hry? Ak nie, verte, že spolu s deťmi si ich okamžite obľúbite. Princípom je prostredníctvom riešenia jednotlivých úloh dostať sa von, v prípade našej hry ide o Únik zo strašidelného domu.


3. Zábavné hry vonku


Hry a súťaže sú skvelým spôsobom, ako spestriť deťom Deň detí. Môžete pripraviť štafetové hry, ako napríklad preteky v behu s vajíčkom na lyžici, skákanie vo vreci alebo slalom na kolobežke. Zahrajte sa kolky, loptové hry alebo lietajúci tanier. Aj pre vás pôjde o nostalgický návrat do detstva.


4. Hry pre tých najmenších


Pre menšie deti sú vhodné hračky podporujúce kreativitu, zručnosť a rozvoj. Odporúčame farebné kocky, modelovanie hliny, obrázkové knižky na vyfarbovanie, hudobné nástroje ako xylofón či bubienok. Veľký úspech budú mať aj hračky na precvičovanie motoriky ako kolobežka, odrážadlo či trampolína.


Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek darček či spoločnú aktivitu, užite si Deň detí čo najviac a nezabúdajte, že každý z nás bol kedysi dieťa.


Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou