Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Škola

Medzinárodný deň ľavákov: Oslava výnimočnosti a pohodlia

Písacie potreby pre ľavákov

Každoročne 13. augusta oslavujeme Medzinárodný deň ľavákov, deň venovaný tým, ktorí využívajú ľavú ruku na vykonávanie každodenných úloh. Tento deň nám pripomína význam rozmanitosti a potrebu prispôsobených riešení pre ľavákov v našej spoločnosti.  Ľaváci tvoria približne 10% populácie a často čelia výzvam v svete, ktorý je navrhnutý pre pravákov. Či už ide o školu, kanceláriu alebo domácnosť, ľaváci sa často stretávajú s nepohodlnými nástrojmi, ktoré im sťažujú prácu. Našťastie, v dnešnej dobe existuje množstvo kancelárskych potrieb navrhnutých špeciálne pre ľavákov, ktoré uľahčujú ich každodenný život.


Na Fuego.sk chápeme, že výber správnych kancelárskych potrieb je pre ľavákov kľúčový.


Ponuka produktov prispôsobená pre ľavákov


  • Ľavácke nožnice: Tieto nožnice sú ergonomicky navrhnuté tak, aby sa pohodlne používali v ľavej ruke, čo umožňuje presnejšie a jednoduchšie strihanie. Tradičné nožnice môžu byť pre ľavákov nepohodlné, pretože sú prispôsobené pre pravú ruku. Nožnice pre ľavákov ponúkajú riešenie, ktoré znižuje únavu ruky a zvyšuje presnosť strihania.
  • Písacie potreby pre ľavákov: Ceruzky a perá s ergonomickým tvarovaním sú navrhnuté tak, aby zlepšili komfort pri písaní a znížili únavu ruky. Tieto potreby majú špeciálne uchopenie, ktoré zabraňuje kĺzaniu prstov a umožňuje pohodlné držanie. Ľaváci často čelia problémom s rozmazávaním atramentu pri písaní, ale ergonomické perá a ceruzky môžu tento problém zmierniť.
  • Špeciálne strúhadlá: Strúhadlá navrhnuté pre ľavákov umožňujú jednoduchšie a efektívnejšie strúhanie ceruziek bez námahy. Tradičné strúhadlá môžu byť pre ľavákov nepohodlné, pretože vyžadujú otočenie ceruzky v smere, ktorý nie je prirodzený pre ľavú ruku. Strúhadlá pre ľavákov na fuego.sk sú navrhnuté tak, aby sa otáčali opačným smerom, čo znižuje námahu a zvyšuje efektivitu.

Dievča píše do zošita ľavou rukou


Tieto špeciálne kancelárske potreby môžete nájsť v kategórií pre ľavákov, kde dbáme na to, aby sme ponúkali kvalitné a praktické riešenia pre všetkých našich zákazníkov, vrátane ľavákov. 


Oslava Medzinárodného dňa ľavákov je príležitosťou uvedomiť si, aké dôležité je mať prístup k nástrojom, ktoré nám umožňujú pracovať efektívne a komfortne. Ľaváci prinášajú do sveta jedinečný pohľad a kreativitu, preto je nevyhnutné podporovať ich správnymi kancelárskymi potrebami. 

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou