Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Varná kanvica Russell Hobbs 25070-70

Rýchlovarná kanvica Russell Hobbs kombinuje štýlový biely dizajn a klasickú funkčnosť. ktorú potrebuje každá domácnosť. Vďaka 1,7 l objemu a 2200 W výkonu budete mať zovretú vodu za pár okamihov. 360° otáčateľná základna uľahčí používanie kanvice.

23,99 €s DPH
19,99 €bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:23

EAN: 4008496942671

Varná kanvica Russell Hobbs 25070-70

My Breakfast rýchlovarná kanvica od Russell Hobbs predstavuje spojenie štýlového bieleho dizajnu s čiernymi akcentmi a cenovo dostupnej kvality. S jej objemom 1,7 litra a výkonom 2200 W ponúka spoľahlivý výkon pre rýchle ohrievanie vody. Vďaka 360° kruhovej základni s priestorom pre kábel a funkčnosti rýchleho varu je manipulácia jednoduchá. Odnímateľný a umývateľný filter zabezpečuje čistý nápoj.  Samozrejmosťou je ukazovateľ vody, LED indikácia a gombík na otváranie. Táto kanvica nie je len vizuálnym potešením, ale aj praktickým pomocníkom v každodennom používaní.

Rýchly pomocník pre celú rodinu

Odnímateľný a umývateľný filter zabezpečuje čistú vodu bez nečistôt, ktoré sa môžu hromadiť v batérii. Stačí ho jednoducho vybrať, opláchnuť pod tečúcou vodou a vrátiť späť na miesto. Červené podsvietené tlačidlo, tlačidlo na otvorenie a ukazovateľ množstva vody pridávajú do procesu pripravovania horúceho nápoja ďalší komfort a jednoduchosť. Jej výnimočný objem až 1,7 l postačí na prípravu teplých nápojov pre celú rodinu či návštevu.

Praktické vyhotovenie

Okrem toho kanvica disponuje bezpečnostnými funkciami, ako je ochrana proti chodu na sucho a automatické vypnutie pri prázdnej nádrži, čo zabezpečuje dlhú životnosť vykurovacieho telesa a predchádza nežiaducim situáciám. S 360° základňou a miestom na uskladnenie kábla je aj praktická na používanie a ľahko zapasuje do každej kuchyne.

ParameterHodnota
Príkon2200 W
Objem1,7 l
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou