0
Tvoj košík
0,00
Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, použitý druh kvasiniek Saccharomyces cerevisiae, ktorý je z ekolologického prostredia.
EAN: 5997948146622
Kvasinky vínne, univerzálne, 10 g/50 l
Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, s použitím druhu Saccharomyces cerevisiae pochádzajúcich z ekologického prostredia. Tieto kvasinky sú ideálne pre domáce aj profesionálne kvasenie, zabezpečujúc čistý a bohatý chuťový profil. Na prípravu stačí rozpustiť 10 g kvasiniek v 1 dcl zmesi muštu a vody (v pomere 1/3 : 2/3) pri teplote 35 - 40°C, nechať stáť 20 minút a následne vlejte do muštu alebo rmutu. Dávkovanie je jednoduché – 10 g kvasiniek na 50 L muštu alebo rmutu. Vlastnosti kvasiniek zahŕňajú kvasnú teplotu 12 - 34°C a účinnosť do 13,5 % alkoholu.
Potrebujete s niečím pomôcť?
Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou